Χριστιανική Αδελφότητα Αγία Λυδία       Κατασκήνωση "Η χαρά των παιδιών"       Περιοδικό Λυδία       Εκδόσεις Λυδία
 
 

Η ΠΝΟΗ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ π. ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΜΑΣ ΖΩΟΓΟΝΕΙ!

Πριν από οκτώ χρόνια, το απόγευμα της 29ης Ιανουαρίου, άφηνε την τελευταία του πνοή ο μακαριστός Γέροντας μας π. Θεόφιλος. Η εκδημία του μπορεί να έφερε μεγάλο πόνο στις ψυχές μας, αλλά η εν Κυρίω ανάπαυσή του μέσα στον μήνα Ιανουάριο, τον μήνα των μεγάλων Πατέρων της Εκκλησίας μας, και μάλιστα ξημερώντας η εορτή των Τριών Ιεραρχών, απετέλεσε μεγάλη παρηγορία.
Τώρα που έπαυσαν οριστικά για τον ίδιο οι αγωνίες και οι κόποι, ενώνει πιο εύκολα την πνοή του και την προσευχή του μ' αυτή των Πατέρων της Εκκλησίας και μεσιτεύει για όλα τα πνευματικά του τέκνα, για όλους όσους επικαλούνται την προσευχή του.
Την παρουσία του την αισθανόμαστε έντονα, όλο αυτό το τριετές διάστημα που μας λείπει σωματικά. Η πνοή του μας ζωογονεί. Η συνέχιση του έργου του, με όλο και μεγαλύτερες ευλογίες, αποδεικνύει την παρουσία και την προστασία του.
Εμείς ταπεινά ευχόμαστε στον Κύριο της ζωής και του θανάτου να αναπαύει την μακαρία ψυχή του εν χώρα ζώντων και να μην παύει να μεσιτεύει για όλους μας στο επουράνιο θυσιαστήριο.
Ας έχουμε όλοι πλούσια την ευχή του!
επιστροφή στην προηγούμενη σελίδα
 
 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

ΤΩΡΑ:
Έναρξη βραδινού προγράμματος
 
7/4/2021
ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΡΟΗΓΙΑΣΜΕΝΩΝ ΤΙΜΙΩΝ ΔΩΡΩΝ ΣΤΙΣ 16:30
spacer
1/4/2021
ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΤΗΝ 1η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1955
 
 
Σταθμός Νέα
To Λυδία FM στο κινητό σας, διαθέσιμο στο και | Βρείτε μας στο
O Λυδία Fm 94.2 έχει την άδεια της ΑΕΠΙ. Τα μουσικά έργα παρέχονται μόνο για ιδιωτική χρήση κάθε επισκέπτη/χρήστη και απαγορεύεται η με οιονδήποτε τρόπο περαιτέρω εκμετάλλευση αυτών χωρίς την προηγούμενη άδεια της ΑΕΠΙ
Αρχείο Εκπομπών Δημοσιεύσεις
Πρόγραμμα Συνδέσεις
Ακούστε ζωντανά Επικοινωνία
Ημερολόγιο Όροι Χρήσης